elinsilverheart

Senaste inläggen

Av elin silverheart - 14 juli 2013 19:14

Äntligen hemma!

Och i förra inlägget sa jag nog att jag skulle åka på tisdag, men jag åker på torsdag istället! sen ska jag vara borta i en och en halv vecka, så ska försöka skaffa tidinställda, annars får ni stå ut!


BRB Bloggen, här ska de göras inlägg! ;D

btw, har också bytt hår! Har förlängt de och gjort de brunt. c: 

ANNONS
Av elin silverheart - 14 juli 2013 15:11

den glada är att ikväll kommer jag åka hem till pappaa! ( söndag 14 juli ) Men sedan efter två dagar far vi åt lettland! :/ så då kommer de inte bli några inlägg på en hel vecka. Ha en fortsatt trevlig sommar ;DDD

ANNONS
Av elin silverheart - 19 juni 2013 15:15

Jag kommer komma tillbaka till bloggen när jag kan ta bilder, när jag har tid och när jag är hemma hos pappa irl. Just nu är jag hemma hos mamma och kan inte ta bilder med min dator här, för det är windows 8 å jag fattar inte paintsystemet och jag vill inte ladda ner något. Så om ni vet något bra redigeringsprogram som man kan klistra in en print screen bild så kan ni genast kommentera dethär inlägget! Dessvidare då jag inte kan ta foton från sso, tar jag en paus från bloggen. Sen är de ju sommarlov så man ska inte sitta inne å nörda datorn 24/7. Haha jag kommer göra de ändå, ofc inte om jag dras ut. Nejmen som ni förstår tar jag en bloggpaus! Sedan när jag kommit hem till pappa efter 2 dagar sticker jag till lettland i 1 vecka eller två. Då ska love och thunder gå på sommarbete!

Jag har också köpt en ny häst.. Mer info om den och bilder när jag kommer till pappa! Jag kan avslöja att det är mitt första sto vid namn Skybelle som kallas Belle ;). usch.. headern måste fixas också. Jaja! Sånt får jag tåla helt enkelt

Hareeee braaaaaaa <3

Av elin silverheart - 15 juni 2013 15:12

Är det bara jag som stör mig på klubbägare som bara bryr sig om hur MÅNGA medlemmar klubben har? 

Jag vet inte om ni gör det, men jag gör det grymt mycket. Man ska väl tänka på att medlemmarna ska och måste vara snälla och aktiva. Eller är de bara jag som tycker så att en medlem måste ha respekt för andra medlemmar, måste vara snäll och lyssna på andra och defintivt va aktiv (ofc behöver man nt om man nt kan irl) Men de flesta ägarna tänker på summan som vilka är med i klubben. Gick nyss ur Co**t R***rs. Försökte prata med dom, men dom sa inget eller gjorde inget, bara fortsatte prata med varandra men inte med mig. Så jag bestämmde att lämna den klubben ofc för att jag inte trivdes så bra heller. Sen när man väl är klubblös och springer runt får man väl några tusen frågningar om man vill gå med i H*N's klubb. Om man säger nej så springer typ självaste klubbägaren efter en och lixom bombar med frågningar om att gå med i klubben. (händer så för mig iaf). Det är så jobbigt och störande. Varför ba inte göra så att jag stannar min häst, börjar prata lite smått med mig sedan så bjuda in i grupp, och umgås lite. Typ lära känna så att man känner sig lixom hemma i klubben. Alla klubbar jag varit med i har jag inte trivits i eller kännit mig hemma. Förutom alexandra easthill's klubbar. Dom har jag verkligen känt mig hemma i. Där har jag vågat prata och vara mig själv. Nu är jag klubblös, men vet fortfarande inte om jag ska fortsätta att vara i klubbar. Det är ju skönt ibland att vara för sig själv, right? 


  arkivbild

Av elin silverheart - 13 juni 2013 16:23

till er som tränar terräng eller tävlar. Det är mycket kul måste jag få säga!! Medans Thunder vilar i hagen hemma vid steves, så är jag, frida och Love vid firgrove och tränar terräng, mest för skojjskull. (Frida är med för att ta bilder) Gubben har inte rört på sig idag, så jag kände att han måste få sträcka på benen. Vi tog transport dit, om vi skulle ridit dit skulle ju Love's energi annars varit slut när vi kommit fram. När vi var framme vid firgrove skrittade vi ner till sandtaget där hönsen är.   Gud vad fin miljön är i firgrove. Jag kanske kanske kaaaaaanske ska bo där över sommaren. Jag menar, det är lixom nära (inte så nära) men de finns en jättefin strand med en äppellund, ett championat som jag verkligen älskar! Fina villor, och två boxar i stallet är inte så dyrt. Men jag får se helt enkelt. ;) Sedan när vi var framme vid sandtaget skrittade jag och kortgalopperade med Love och inspekterade allt så de var bra tills vi skulle börja.      Jag slängde ihop en outfit till träningen. Allt var bra så vi började. Jag hittade själv på banan och jag rekommenderar den verkligen! Det var galet kul och jag tänker defintivt göra om detta flera gånger med Love, för jag såg att han gillade de. Kanske någon gång ska thunder testa? ;) Iallafall, här är banan: (OBS!! slarvigt gjord)   De röda är kortgalopp, det rosa är långgalopp. :)   Han var så duktig idag. Ikväll när Thunder och jag tävlar så ska han nog gå å beta lite i den nuvarande hagen mellan moorland och fort pinta. Imorgon kommer jag inte vara hemma så mycket för min bror tar studenten och jag får sommarlov, så ellen ställde upp för mig och ska skötta pållarna sen ställa in dom i hagen hela dagen. c:  Lyckat, verkligen!! Som sagt, detta är väldigt kul för er som tycker om terräng, eller ni som tränar/tävlar terräng. Prova de någongång!


Kram, elin :3

Av elin silverheart - 11 juni 2013 13:41

Idag med love har jag tränat terräng och hoppning! Har anmält honom till en terräng tävling på lördag så jag vill att de ska sitta fint dehär med svängar och hoppning. Tack till steve och marley att jag fick träna på era banor! :DD     

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Med thunder blev det inget träningspass precis. När jag är på semester och så i sommar måste dom ju ha sommarbete! Dom kommer få gå där i två veckor, då jag är i lettland och hälsar på vänner. Så jag red runt och kollade lite på sommarhagar, och jag fann ett tillslut! Jag vet inte om någon annan redan har den hagen, men då får dom dela. Thunder och love bits ju inte. ;)   De som är innanför de svarta (staket är de svarta) är sommarhagen. Det röda är stallet, och de rosa är mitt hus (vet inte om ni ser att det äns är rosa) 

Nu ska jag hem och chilla framför teven och tagga FGC ( FirGrove Championat) kl 4.   

Ha de bra

kraaam elin

Av elin silverheart - 10 juni 2013 16:46

bloggpaus igen. Vi ses på sommarlovet. ;) 

Av elin silverheart - 7 juni 2013 17:24

Jag har inte berättat för er vart Love kommer ifrån. Det märkte jag idag. Men nu ska jag göra de. :) Det är typ som en saga om hur jag träffa love och hur vi lärde känna varandra. ;) :En varm sommardag i juli mitt på everwind fälten låg ett sto. Hon var kristall färgad. Hon skulle precis föda ett föl. Pappan var helvit. Tiden gick där stoet låg och väntade. Stoet var en vildhäst och hade lämnat flocken för att hon skulle föda. Dom sprang mot Södra Jorvik och deras resa hade börjat i Maj vid Firgrove. Det var en besvärlig tid för henne, de gjorde så fruktansvärt ont. Fölet sparkade och krånglade i magen. Efter 1 vecka av värk så kom de en gråskimmel till världen. Hon tog väl hand om honom i 1 år och fölet blev en vildhäst också. Sedan blev mamman skjuten av en jägare. Gråskimmeln gömde sig under ett träd. Justin och Jenna var på en promenad när dom såg fölet. Den var alldeles skräckslagen och nerkyld. Dem bärde snabbt upp fölet och småsprang till Moorlands stallet med gråskimmeln i famnen på Jenna. Han blev välskött och fick kärlek i 3 månader. Sedan kom det en liten flicka med sin fostermamma Elizabeth. Flickan hette Elin Silverheart och blev störtkär i love på en gång. Hon gick runt och frågade vem ägarna var. De flesta sa Jenna och Justin. Men Elin fattade inte vilka det var, sedan träffade hon Thomas. Han sa vart Justin var och Elin gick dit. Där inne på gården red justin runt på den ståtlige gråskimmeln. Elin fattade precis att de var hästen hon blev kär i. Hon bad snällt om hon fick provrida och de fick hon. Efter ett tag skadades Justin. Jenna hade fullt upp med de nya eleverna, så Elin fick ta hand om hästen . Hon döpte honom till Lovefighter, kärlekens krigare för han var alltid så gosig och ville inte skada någon. Dagarna gick och Elin fick uppdrag med lovefighter av olika jorvikbor på Jorvik. Dem sa efter dag och dag att Elin och Lovefighter var ett perfekt team. Men flickan lånade fortfarande hästen. De skapade ett band, ett gyllene band som aldrig skulle brytas. Sedan kom den dagen då Elin köpte Lovefighter. Den lyckligaste dagen i hela hennes liv. Tänk, nu ska de vara Elin Silverheart och Lovefighter föralltid  Dem började tävla, och de vann guld. Allt gick bra för dem, de gyllene bandet bröts aldrig, och de kommer aldrig göras heller. 

Fakta om mig c:


Tjena och vad kul att du har hittat till min starstable online blogg! ;3 I spelet heter jag Elin Silverheart & är 14 år och väldigt tävlingsinriktad med mina hästar. ;)

här kan du översätta

Fråga mig

13 besvarade frågor

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Följ bloggen

Följ elinsilverheart med Blogkeen
Följ elinsilverheart med Bloglovin'

~ Fakta om Lovefighter ~

    Namn: Lovefighter

smeknamn: Love

född: augusti 2000

kön: hingst

ras: jorvikist varmblod

mankhöjd: 167 centimeter

temperament: snäll, busig, lydig

avkommor; 0

Gren: Dressyr

ägare: Elin silverheart

------------------------

Lovefighter är min första häst, min soulrider häst & den hästen som hängt med mig 90% på alla äventyr. 

~ Fakta om Thundershadow ~

  Namn; Thundershadow

Smeknamn; thunder

född; januari 2003

kön; hingst

ras; danskt varmblod

mankhöjd; 1.65 cm

temperament; snäll, flitig

avkommor; 0

Gren: hoppning

Ägare: Elin Silverheart

 

~ Fakta om Supernova ~

    Namn; Supernova

smeknamn; Nova

född; juli 2004

kön; sto

ras; svart oldenburgare med vit bläs och vita strumpor

mankhöjd; 1.65 cm

temperament; het, snäll, busig 

inriktining; hoppning samt allround.

Avkommor; 0

Gren: Western 

Ägare; Elin silverheart

--------------------------

 

~ Fakta om Skybelle ~

     

Namn: Skybelle

smeknamn: Belle

född: Oktober 1999

kön: Sto

ras: rödbrun holländskt varmblod

mankhöjd: 169 centimeter

temperament: pigg, snäll, framåtriktad

avkommor; 0

ägare: Elin Silverheart

--------------

~ Fakta om Darkbeauty ~

Namn; Darkbeauty

Smeknamn; Darkie

född:December 2009 

kön; Hingst

ras; jorvikisk ponny

mankhöjd; 135 cm

temperament; Vild, uthållig och snäll

avkommor: 0

Gren; Allround

ägare; Elin Silverheart

 

Länkar

mja


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se